A-vonalú esküvői ruha

Az A-vonalú esküvői ruha a menyasszonyi ruhák klasszikus, és egyben legjobban viselhető fajtáját képviselik. Ezeknek a ruháknak a szoknyarésze deréktől lefelé egyenletesen bővül, a menyasszony derekát kiemelik és hangsúlyozzák. Ezen stílusú menyasszonyi ruha különlegessége, hogy bármilyen testalkaton szépen és elegánsan mutat. Nyújtják az alakot, finoman veszik körbe a csípőt, és hangsúlyozzák a felsőtestet. Válaszd ezt a fazont, ha szeretnél biztosra menni!

A-vonalú hosszú ujjú

Egy szép, A-vonalú, hosszú ujjú esküvői ruha tökéletes nőiességet kölcsönöz viselőjének. Ez a megoldás kecsesebbnek mutatja a felsőtestedet, ráadásul anélkül hangsúlyozza a szépségedet, hogy túlságosan meztelennek mutatnád magad. És az sem elhanyagolható szempont, hogy ez a menyasszonyi ruha, a hidegebb hónapokban praktikus választás.

Az A-vonalú, pántos esküvői ruha még karcsúbbnak és magasabbnak mutatja a viselőjét. Ha szélesnek érzed a vállad, vagy félsz, hogy tánc közben a ruhád elcsúszik, illetve B kosarasnál nagyobb melltartót hordasz, válaszd ezt a fazont!

Az A-vonalú színes és mintás esküvői ruha igazi hercegnői megjelenést tükröz. A lefelé bővülő szabásnak köszönhetően a szoknya szépen díszíthető, ráadásul ennek a fazonnak nagyon nagy előnye, hogy a dekorált mellrész nem mutatja túlságosan teltnek a viselőjét.

Az A vonalú, ujjatlan esküvői ruha a legnőiesebb darabok közé tartozik. Az A-szabás alakot nyújtó hatása jól ellensúlyoz minden felesleges kilót. Ugyanakkor a felsőrész, az ujjatlan fazon miatt teltebbnek mutatja a felsőtestet és a vállakat. Ha fiatalos, ártatlanságot sugárzó darabot szeretnél, ez a te választásod!

Aszimmetrikus esküvői ruha

Ezt a fazont kimondottan jó lábú menyasszonyoknak ajánljuk, akik nem mindennapi menyasszonyi ruhában szeretnének férjhez menni. Akik aszimmetrikus, vagy rövid menyasszonyi ruhát választanak, biztos feltűnést fognak kelteni. Viszont csak olyan menyasszonyoknak ajánljuk, akik a hétköznapokban is egy kicsit extravagánsabbak és magasak. Ehhez a fazonhoz mindenképpen magas sarkú cipőt ajánlunk, de még vagányabbá lehet varázsolni a megjelenést egy színes cipővel.

Mozgalmas, táncos lesz az esküvő? Akkor ezt a menyasszonyi ruha fazont ajánlom neked. A pántoknak köszönhetően az ilyen modellekben biztonságosan mozoghatsz, de szabásuk szexi és extravagáns.

Az aszimmetrikus, színes és mintás menyasszonyi ruha az esküvő hangulatára is hatással lehet, különleges, báli hangulatot teremthetünk viselésével. Ha izgalmas és különleges hangulatú, divatos ruhát keresel a menyegződre, ezek számodra a legideálisabb darabok.

Szexi, extrém, mégis maximálisan nőies – ez az aszimmetrikus, ujjatlan menyasszonyi ruha jellemzői. Ez az esküvői ruha fazon sokat mutathat viselője alakjából, de a finom szabásnak köszönhetően mégsem túl kihívó.

Báli fazonú esküvői ruha

Ez az a fazonú menyasszonyi ruha, melyről minden kislány álmodozik. Kecses derék, ringatózó szoknya, sejtelmes dekoltázs és finom vonalak. E jellemzők, amelyek ezeket a fazonú ruhákat még különlegesebbé teszik. A báli fazonú esküvői ruha nagyon jól fog állni, ha sudár alkatod van, ugyanakkor az alacsonyabb, karcsú arák is bátran viselhetik. A szoknyarész nagyon szépen díszíthető, finoman fogja követni a mozgásodat akár bevonulás, akár a tánc közben. Ebben a ruhában az esküvő igazi hercegnője lehetsz.

Ez az esküvői ruha fazonban igazi királynővé válhatsz. A hosszú ujjnak köszönhetően ezek a modellek érettséget, határozottságot, de egyben nőiességet is árasztanak. Ez a stílusú ruha egy igazán tradicionális, templomi esküvő elengedhetetlen darabja.

Egy báli fazonú, pántos menyasszonyi ruha fiatalos, vidám és finoman hangsúlyozza viselőjük természetes szépségét. Ezeket a modelleket akkor ajánlom, ha szereted a csillogást, a vidám, fodros darabokat, de ragaszkodsz a kicsit konzervatívabb megoldásokhoz.

A színes és mintás menyasszonyi ruha gyönyörűen mutat majd az esküvői fotókon és finoman lengik körül viselőjük alakját tánc közben. Ha szeretnél egy kis vidámságot csempészni az esküvő hangulatába, ezek a ruhák tökéletes választást jelentenek neked!

Ez a stílusú esküvői ruha a menyasszonyt kecses tündérré változtatja. Ezek a ruhák úgy ölelik majd körül a testedet, mint vőlegényed szerető karjai. Ez a legklasszikusabb fazonú esküvői ruha. 

Csípőtől bővülő menyasszonyi ruha

A csípőtől bővülő menyasszonyi ruha fazont azoknak az aráknak ajánlom, akik szeretnék hangsúlyozni szép és nőies alakjukat, és szeretnének sokat mozogni az esküvő alatt. Ez a fazon szépen elrejti, ha esetleg teltebb a csípőd, a kíváncsi tekinteteket pedig a derekadra és a dekoltázsodra tereli. Ezeknek az esküvői ruháknak nagy előnye, hogy a kisebb szoknyarész könnyebb, így finoman követi a mozdulataidat, akár bulizás közben is kényelmes.

A csípőtől bővülő, pántos esküvői ruha nagyon nőies fazon, öröm vonulni és táncolni benne. Ezek a darabok dinamikus, nőies erőt sugároznak. Nőies menyasszonyoknak ajánlom, akik az esküvő napján is szeretnék hangsúlyozni csodás alakjukat.

Amennyiben egy  igazán nőies esküvői ruha, amire vágysz, ez az egyik legcsinosabb fazon a számodra. A nyitott vállrész kiemeli a dekoltázsod szépségét, a ruha szabása pedig derekad karcsúságát.

Egyenes fazonú menyasszonyi ruha

Az egyenes vonalú esküvői ruha egyszerű, méltóságteljes darab. Ha szeretnéd megmutatni az alakodat, ha nem kedveled a túlságosan széles szoknyákat, vagy olyan menyasszonyi ruha az elképzelésed, amelyben nőiesen érezheted magad, érdemes ezt a szabást választanod. Ez a fazonú esküvői ruha szépen mutat az érettebb hölgyeken is, de vannak közöttük kifejezetten kislányos darabok is. A ruhák tökéletes alakon mutatnak a legszebben. Hogy ezt az előnyös tulajdonságodat hangsúlyozni tudd, akár rövidebb fazont is választhatsz. Ez a stílusú ruha inkább egy elegáns esküvő alap darabja.  

Az egyenes szabású, pántos esküvői ruha nyújtja az alakodat. A pántok ideálisak, ha keskenyebbnek szeretnéd mutatni a felsőtestedet, de akkor is, ha teltebb kebleid vannak, és nem szeretnéd, hogy a nagyobb mozdulatoknál igazgatni kelljen a ruhádat. Tökéletes alakra illő menyasszonyi ruha.

Ez az esküvői ruha üde és fiatalos. Ez a fazon ideális, ha törékeny gazella alakod van, és ezt szeretnéd is hangsúlyozni. Egy ilyen stílusú menyasszonyi ruha biztosan felhívja rád a figyelmet, az esküvő napján.

Empire fazonú esküvői ruha

Az empire fazonú esküvői ruha igazán különlegessé tesz majd az esküvő napján. Ez a stílus a 19. századi Francia uralkodói udvarban jött divatba, finom vonalak és lágy szabás jellemzi. A mell alatt húzott fazonnak köszönhetően ez a típusú esküvői ruha magas és alacsony hölgyeknek is ideális. Szintén ez a ruha a legjobb választás, ha szép, nőies, de nem kisportolt alakod van. A vonalaidat lágyan követő anyag elrejti a kisebb előnytelenségeket.

Törékeny kecsesség, szinte szoborszerű szépség, maximális nőiesség – ezek jellemzik az empire fazonú, pántos menyasszonyi ruha szabását. Ez a stílus akkor a legjobb választás, ha kecses, törékeny alkatod van. A lágy esésű anyag és a szépen kidolgozott mellrész kecses tündérré változtatnak. Nagyon kényelmes az egész napos viselésre, az esküvő végén majd le sem akarod venni.